Ditt semesterhus i Dalsland

Semester i Sverige 2016?

Semester i Sverige. Hyr stuga i Dalsland. Golf, fiske, naturäventyr erbjuds.

Semestra i Sverige? Ja, då är Dalsland det bästa alternativet. Dalsland kallas ju för ”ett Sverige i miniatyr”. När du semestrar i Dalsland ska du givetvis hyra stuga av oss och bo i vår härligt belägna Dalslandsstuga.

Semester för golfaren

Vår Dalslandsstuga är en perfekt stuga för en golfsemester. I närheten av vår Dalslandsstuga finns 6 golfbanor inom en timmes resväg. Den närmaste är bara några minuter bort från stugan och är utsedd till en av Sveriges finaste golfbanor, nämligen Forsbacka Golfklubb. Kan man tänka sig att att förlänga resvägen ytterligare 30-60 minuter då närmar vi oss nog ett tjugotal golfbanor. Då finns det nämligen massor med golfklubbar i Bohuslän, Värmland, Skaraborg och inte minst i Norge.

Semester för barnen (och naturälskaren)

I Dalsland kan barnen (och naturälskaren) få ett riktigt naturäventyr. Paddla kanot. Se båtar på Dalslands kanal. Trampa dressin. Åk linbana över trädtopparna. Klappa älgar. Bada i sjöar. Titta på hällristningar. Åk på bäversafari. Vandra i skogen. Köra gokart. Ja, det finns oändligt med äventyr för barn i alla åldrar och för den som älskar att vara ute i naturen.

Semester för fiskaren

Dalsland är ett av Sveriges sjörikaste landskap. Så oavsett om du gillar spinnfiske, flugfiske, actionfyllt guidat trollingfiske efter lax och gädda eller mysigt mete vid skogstjärn – Dalsland har det! I sjöarna nära stugan finns de storvuxna gäddorna men också lax, öring, röding, abborre och en hel del vitfiskar. Inte långt ifrån stugan finns Ängebytjärnet där man bland annat kan fiska röding och regnbågsforell.

Semester i Sverige. Hyr stuga i Dalsland. Golf, fiske, naturäventyr erbjuds.