Ditt semesterhus i Dalsland

Full fart i backen i Åmål

Åmal Skicenter öppnar Högheden. Hyr Dalslandsstuga

Nu öppnar Åmål Skicenter snart backen för slalomåkning på Högheden. Det preliminära öppningsdatumet är den 23 januari, om inte vintervädret blir ännu bättre, då kan det bli några dagar tidigare, säger ordförande för Åmål Skicenter till Bohuslänningen. Skidanläggningen på Högheden har funnits sedan slutet på 1960-talet och har fyra nedfarter; en huvudbacke, en familjebacke, en barnbacke och en lite längre som kallas teknikbacken. Läs mer om på Åmål Skicenters hemsida.

Vår stuga ligger bara några kilometer från skidanläggningen Högheden och vi har funderingar på att i framtiden göra det möjligt att hyra stuga av oss även under vintertid, när det är perfekt att njuta av det dalsländska vinterlandskapet.

Följ Dalslandsstuga

Glöm inte att följa Dalslandsstuga i sociala medier. Vi finns på FacebookGoogle+Instagram och Twitter.

Åmal Skicenter öppnar Högheden. Hyr Dalslandsstuga