Ditt semesterhus i Dalsland

Information om Dalsland 2018

För dig som kanske funderar på att hyra stuga och ska fira din semester här i Dalsland. Här är 2018-års broschyrer och publikationer om Dalsland från Dalsland Turist, Dalslands kanal, med flera, hittar du information om sevärdheter, smultronställen, evenemang och annat kul att göra i Dalsland.

I Dalslandsmagasinet 2018 hittar du all information om hur man njuter av Dalslands största resurs – naturen. För den som gillar friluftslivet eller behöver en paus från den stressiga vardagen finns ett paradis i Dalsland med massor med vandringsleder, nationalparker och sjöar att njuta av.

I 2018-års broschyr om Dalslands Kanal hittar man mycket matnyttig information om saker kring kanalen. I år firar Dalslands kanal 150 år. Missa inte Dalslands kanals jubileumsprogram som späckat med event från april till november.

Hitta guldkorn för utflykter i Dalsland i årets broschyr Konst och Hantverk i Dalsland 2018. Här listas information om konst, hantverk, kultur, musik och god mat.

Föreningen Dalslandsmat har i sin broschyr Matrally i Dalsland listat caféer och butiker runtom i Dalsland som är perfekta utflyktsmål för hela familjen.

Söker du information om vandringar och fågelskådning finns i broschyren Naturkalendern 2018.