Ditt semesterhus i Dalsland

Ett soligt Dalsland

dalsland-stuga-sol-sommar

Idag var det bytesdag igen vid stugan. Gäster åker och nya gäster kommer. Och däremellan ska det kontrolleras städning, klippas gräs, samt se till att allt står rätt till i övrigt runt stugan.

På gång i Dalsand

De två största eventhelgerna i Åmål har nu varit – Åmåls Blues Fest och Hamnkalaset. Men än är det inte slut på event i Dalsland. I Åmål finns Åmålsdagen den 6:e augusti, Ljusfesten den 8 september och Fiskehälja 10-11 september.

Just nu pågår även Kulturveckan i Bengtsfors fram till 2 augusti. Den 20-21 augusti kan man frossa i mat, musik, konst och kultur på eventet Glupsk på Dalsland i Fengersfors. För den motorintresserade är det Motordag den 6:e augusti och Monster Race den 27-28 augusti i Dals Ed. För den den sportintresserade finns Dalsland Kanot Maraton 13 augusti och Dalsland X-country den 17 september i Bengtsfors. Och för den som gillar Country finns Eds Country Music Festival den 6:e september.