Ditt semesterhus i Dalsland

Lucia i Dalsland

Hyr stuga i dalsland. Vinterbild vid stugan.

Denna Lucia-dag tog vi oss en liten utflykt till vår Dalslandsstuga för att se hur husen och tomten klarat av stormarna Gorm och Helga. Stormarna hade inte lämnat några stora spår efter sig hos oss. Som synes på bilden så ligger det ingen snö i norra Dalsland, men minusgrader var det och ett tunt lager is låg på sjön. Självklart hade vi med oss glögg, lussebullar och pepparkakor som avnjöts vid stugan.

Fibern var nu färdiginstallerad till huset. Så nu ska vi bara beställa abonnemang för bredband och TV samt köpa in lite utrustning, så att vi kan få ett bra nätverk och WiFi till oss och våra husgäster.

Hyr stuga till semestern

Hyr stuga till din semester i sommar. Bokningarna på Novasol håller på för fullt, men det finns fortfarande några veckor kvar att hyra hos oss.

Dalslandsstuga på sociala medier

Glöm inte att följa Dalslandsstuga på sociala medier. Vi finns på Facebook, Google+Instagram och Twitter.

Vill du att vi skriver om ditt arrangemang, eller ditt företag, i Dalsland? Hör av dig till [email protected].

Hyr stuga i dalsland. Vinterbild vid stugan.