Ditt semesterhus i Dalsland

Har du en verksamhet inom besöksnäringen i Dalsland?

Dalslandsstuga hjälper dig att synas i sociala medier

Dalslandsstuga vill hjälpa till att lyfta besöksnäringen i Dalsland. Så är du företagare, eller har en verksamhet, inom besöksnäringen? Då kan vi hjälpas åt!

Ökad turism i Dalsland

Turismen ökar i Dalsland. Bohuslänningen publicerade nyligen en artikel om ökad turism i Dalsland. Där statistik, som är framtagen av Handels Utredningsinstitut (HUI), visar att turismen under 2014 hade ökat med 12 % jämfört med 2013. Omsättningen från turism i Dalsland under 2014 var 873 miljoner kronor. (Man får hoppas att 2015 gick ännu bättre…)

Många boenden i Dalsland, som t.ex. vandrarhem och hotell, har på senaste tiden fått ge plats åt flyktingar, vilket är jättebra eftersom det behövs i dessa tider. Men detta innebära också kanske ett högre tryck på oss stugägare som hyr ut. Redan inför säsongen 2015 beräknade Dalslands Turism att det saknas boende för 300 turister i Dalsland.

Marknadsföring via sociala medier

Genom Dalslandsstugas sociala kanaler kan vi hjälpa er att lyfta fram event och andra erbjudanden som ni vill marknadsföra mot turister och boende i Dalsland. Dalslandsstuga finns på följande sociala medier:

Skapa dina egna konton för din verksamhet på samma sociala medier och följ oss. Då kan vi hjälpas åt med vår marknadsföring. Känner du du till företagare inom besöksnäringen som redan finns på sociala medier – tipsa oss på [email protected] – så vi kan börja följa dem.

 

Dalslandsstuga hjälper dig att synas i sociala medier